Команди Черкащини у Всеукраїнських змаганнях

Обидва представники нашої області у професіональній футбольній лізі миром розішлися зі своїми суперниками в матчах 5 туру Чемпіонату України серед команд другої ліги (група “Б”). “Дніпро” на виїзді розписав нульову нічию із Нікополем, а “Черкащина” у Дніпрі взяла очко у місцевої “Перемоги” – 1:1. Єдиний м’яч у складі гостей на 59 хвилині матчу провів Антон Долгій.

Другу свою перемогу здобувають дівчата з “Пантер” у матчі п’ятого туру жіночого Чемпіонату України серед команд вищої ліги. На своєму підопічні Юрія Деренюка подолали опір суперниць з ЕМС-Поділля (Вінниця) 2:1. У складі уманської команди відзначилися Оксана Білокур та Христина Єрьоменко. Ця перемога дозволила піднятися “Пантерам” на четверту сходинку турнірної таблиці.

В черговому турі аматорського Чемпіонату України ЛНЗ приймав на своєму полі свого принципового суперника останніх років. Лебединцям протистояла “Вікторія” з Сумщини. Матч закінчився результативною нічиєю 2:2. У лебединців відзначилися голами Анатолій Бурлін та Юрій Іваночко. Отже, після п`яти ігор ЛНЗ займає третю сходинку у таблиці другої групи  змагання.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021