Команди Черкащини у Всеукраїнських змаганнях

Першої поразки зазнала “Черкащина” у виїзному матчі проти “Таврії Сімферополь”. У матчі 7 туру футболісти з Білозір’я поступилися з рахунком 1:2. Господаря поля врятували три очки на шостій доданий арбітром хвилині з пенальті. У складі гостей єдиний гол забив Сергій Пічугін (70хв.).
Інший представник нашої області черкаський “Дніпро”, навпаки, здобув першу перемогу у турнірі. На чужому полі, був повержений місцевий клуб “Миколаїв-2” з рахунком 2:1. У дніпрян відзначилися Вадим Чорний та Максим Авер’янов, відповідно, на 34 та 74 хвилинах гри.


У жіночому чемпіонату України серед команд вищої ліги уманські “Пантери” поступилися суперницям із Старої Маячки команді “Восход” 1:2. Гол на свій рахунок у “Пантер” записала Вікторія Серемчук на 72 хвилині матчу.


Після низки невдач у другій групі аматорського Чемпіонату нарешті здобуває перемогу лебединський “ЛНЗ“, які на своєму полі познущалися з гравців “Білої Церкви” – 6:0. Перемогу господарям принесли голи Андрія Сторчоуса (32), Павло Замуренко (48), Антон Котляр (50), Олег Кос (74, 80), В’ячеслав Ткаченко (75).

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021