ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ-НАРАДА З КЕРІВНИЦТВОМ УАФ

21 грудня з робочим візитом Черкащину відвідали перші віце-президенти Української асоціації футболу Анатолій Дем’яненко та Алан Плієв. 

Гості стали учасниками зустрічі з членами Виконавчого комітету ФФЧО. 

В зв’язку з перебуванням голови обласної Федерації Владислава Голуба за кордоном, його перший заступник, виконавчий директор ФФЧО Володимир Фощій ознайомив гостей з діяльністю та підсумками роботи обласної Федерації за 2020 рік. 

В свою чергу  керівники УАФ інформували зібрання про діяльність організації у 2020 році. У виступах прозвучало, що не зважаючи на складності пов’язані з пандемією covid-19 вдалося зберегти футбол в Україні, відновити національний Чемпіонат, регіональні змагання, навіть повернути тимчасово на трибуни вболівальників. Присутніх було запевнено в тому, що УАФ продовжить роботу направлену на подолання наслідків спричинених зазначеними обставинами для продовження футбольного життя країни в наступному і подальших роках.

Після обговорення робочих питань відбулося вручення почесних нагород Української асоціації футболу. За вагомий особистий внесок у розвиток футболу на Черкащині нагороджено ветеранів футболу Григорія Фощія та Олександра Григор’єва відповідно медаллю «За заслуги» та «Почесним знаком». А спортивного директора ФК «ЛНЗ» Лебедин Василя Гречаного та першого заступника голови федерації футболу Черкаського району Геннадія Омельченка Почесними грамотами. 

По завершенню зібрання, Володимир Фощій висловив слова подяки Українській асоціації футболу в особі Президента УАФ Андрія Павелка за постійну увагу, підтримку та допомогу в питаннях розвитку як масового так і професіонального футболу в області.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021