Лауреатам Золотоніщини вручено нагороди

Представникам Золотоніщини, яких за підсумками 2020 року визнано переможцями в обласних футбольних номінаціях, 24 грудня були вручені нагороди обласної Федерації футболу. 

Нагороду за 2 місце в обласному огляд-конкурсі на кращу постановку роботи з розвитку футболу серед районних і міських спортивних організацій і федерацій футболу вручено голові Золотоніської районної федерації футболу Михайлу Хлипі. Відповідно до рішення обласної ради «Про програму розвитку футболу в Черкаській області на 2012 – 2020 роки» район отримає також кошти в розмірі 60 тис.грн. 

Почесними грамотами ФФЧО нагороджено президента та віце-президента ФК «Златокрай-2017» Сергія Макаренка та Миколу Безгубу.

Призи «Кращий воротар» та «Кращий тренер» аматорських команд обласних змагань отримали Олександр Манжела і Вячеслав Гамалій відповідно.  

Перший заступник голови, виконавчий директор ФФЧО Володимир Фощій подякував всім нагородженим за їх плідну працю та значний особистий внесок у розвиток обласного футболу, а також привітав з наступаючими святами – Новим 2021 роком та Різдвом Христовим.  

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021