Новини обласного футболу

*   *   *

Днями, в м. Городище, відбувся футбольний захід на якому були вручені нагороди за підсумками 2020 року.

Зокрема, місцева команда ФК «Шевченків край» та її гравці і тренери отримали нагороди за перемогу в районному аматорському чемпіонаті.

Районній федерації футболу (голова Олександр Яремчук) вручено нагороду за 3 місце в обласному огляд-конкурсі на кращу постановку роботи з розвитку футболу.

Заступником виконавчого директора ФФЧО Євгеном Цибулько, який взяв участь у заході також вручено футбольному активу почесні відзнаки облфедерації футболу.

*   *   *

8 лютого, Черкаська команда МСК «Дніпро» розпочала другий навчально-тренувальний збір в рамках підготовки до весняної частини чемпіонату України з футболу серед професіональних команд другої ліги сезону 2020/2021.

Під час двотижневого тренувального збору в планах також перегляд потенційних новачків команди і проведення контрольних матчів з друголіговими професіональними командами ФК «Чернігів» та ФК «Чайка» з Київщини. 

*   *   *

Команда «ЛНЗ» Лебедин, яка брала участь у меморіалі Олега Макарова, що проходив на Київщині з 30 січня по 9 лютого п.р., завершила в ньому свою участь фінальним поєдинком. В основний час матчу було зафіксовано нічию 1:1, а у серії післяматчевих пенальті 4:2 на користь «Джуніорс» Києво-Святошинського району.

На цьому турнірі Лебединці провели 8 матчів (5 перемог, 2 нічиї, 1 поразка) та зайняли друге місце із 12 учасників, а голкіпера Євгена Панченка визнано кращим воротарем.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021