“ЛНЗ – ЛЕБЕДИН”В ФІНАЛІ! Команди області провели матчі 1/2 фіналу Кубків

Команда «ЛНЗ-Лебедин» у домашньому матчі-відповіді 1/2 розиграшу аматорського Кубку України зустрічалася з командою «Рочин» з Львівщини. В першому виїзному матчі була зафіксована перемога лебединців 1 : 0. Не дивлячись на поразку вдома, команда гостей в матчі-відповіді доклала максимум зусиль для того, щоб взяти реванш. Про те господарі поля цього матчу не дозволили їм досягти бажаного. Матч завершився перемогою команди «ЛНЗ-Лебедин» з рахунком 1:0 (В. Грицай 54’), яка дозволила колективу з Лебедина вперше в своїй історії пробитися до фінального етапу, який буде проводитися з двох матчів (вдома і на виїзді) 19 травня та 9 червня. 

Господарів поля перших матчів визначатиме жереб.

*    *

*

         Напівфінальний Кубковий поєдинок України, в Чернігові, проти місцевої «Легенди-ШВСМ» провела також команда з Черкащини «Ятрань-Берестівець». Ця принципова зустріч суперників, які також ведуть боротьбу за бронзові нагороди чемпіонату України, завершилася в основний та доданий час з рахунком 1:1, а в серії післяматчевих 11-метрових ударів (4:2) кращими були господарки поля, які вже у фінальному матчі боротимуться за головний трофей цього турніру з предстаником м. Харків.

*    *

*

          Також 9 травня відбулися перші матчі 1/2 розиграшу цьогорічного Кубку Черкаської області серед аматорських команд, які завершилися з наступними результатами:

СК «Базис» – ФК «УТК» – 4:3

ФК «Колос» – «Альтаїр» – 0:0

         Матчі-відповіді пройдуть 16 травня.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021