Фінальні турніри дитячо-юнацьких команд

За участю переможців попередніх групових етапів та матчів плей-офф, 3 – 4 червня в м. Корсунь-Шевченківський відбулися фінальні змагання чемпіонату області сезону 2020/2021 серед дитячо-юнацьких команд 2004-2005 та 2006-2007р.р.н. 

МСК «Дніпро» – чемпіон у старшій віковій категорії

У підсумку перше місце і звання чемпіона у старшій віковій категорії завоювала команда МСК «Дніпро» Черкаси (тренер Роман Халявка), друге ДЮСШ Тальне, третє ДЮСШ Монастирище.

ДЮСШ Тальне – срібний призер області у старшій віковій категорії

ДЮСШ Монастирище – ІІІ місце (старша вікова категорія)

У віковій категорії 2006 – 2007р.р.н. першу сходинку зайняла команда «Зоря-Академія» Білозір’я (тренер В’ячеслав Коломієць). На другому і третьому місцях відповідно команди «Дніпро-80» Черкаси та «Дмитрушки» Уманського р-ну.

«Зоря-Академія» Білозір’я – І місце

“Дніпро-80” – ІІ місце

“Дмитрушки” – ІІІ місце

 

Командам-переможцям і призерам, їх гравцям і тренерам, вручено Кубки, дипломи та медалі відповідних ступенів.

Богдан Гладченко (ДЮСШ Тальне) – кращий гравець фінального турніру серед команд старшої вікової категорії

Кращими гравцями цих турнірів з врученням особистих призів, визнано Богдана Гладченка (ДЮСШ Тальне) та Владислава Пасічніченка («Зоря-Академія»).

Владислав Пасічніченко (“Зоря-Академія”) – кращий гравець фінального турніру серед команд вікової категорії 2006 – 2007р.р.н.

*  *  *

10 – 12 червня в м. Тернопіль пройде фінальний етап чемпіонату України з футболу серед дитячо-юнацьких команд вищої ліги U-16 сезону 2020/2021.

В боротьбі за звання чемпіона цього турніру, разом з командами СДЮСШОР «Прикарпаття» Івано-Франківськ, «Барса» Суми та «Діназ» Вишгород (Київська обл.) візьме участь також і команда СДЮСШОР Черкаси.

Зазначимо, що представник Черкащини перш ніж дістатися до фінальної стадії змагань, став переможцем групових змагань та був сильнішим за підсумками двох матчів плей-офф  з командою ДЮСШ «Ворскла» Полтава.

*  *  *

Футбольна інфраструктура Уманщини, яка є серед найкращих в Україні, традиційно щороку стає місцем проведення фінальних всеукраїнських дитячо-юнацьких змагань різних вікових категорій.

Невиключенням став і рік нинішній. Так, 3 червня, на стадіоні «Центральний» м. Умані розпочалася фінальна частина чемпіонату України серед дев’ятнадцятирічних юнаків команд першої ліги за участю двох Харківських команд «Авангард» і «ХДВУФК № 1» та «Прикарпаття» Івано-Франківськ і «Любомир» Ставище (Київська обл.).

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021