Новини обласного футболу

Сьогодні, 14 червня, відбулося жеребкування 1/2 фіналу аматорського чемпіонату України сезону 2020/2021.

Представник Черкащини, команда ФК «ЛНЗ», яка продовжує боротьбу за  звання чемпіона цього турніру, на цьому етапі зустрінеться з командою «Мотор» Запоріжжя, 19 червня на виїзді, а 26 червня вдома.   

В іншій парі зустрічаються: ФК «Вовчанськ» (Харківська обл.) – «Вікторія» (Миколаївка, Сумська обл.).

*  *  *

16 червня, головна спортивна арена м. Черкаси, стане місцем проведення фінального «Золотого» матчу серед команд другої ПФЛ України сезону 2020/2021.

За звання чемпіона боротимуться команди-переможниці групи «А» та групи «Б» – Хмельницьке «Поділля» та Харківський «Метал». Початок матчу о 17-00 год.

Зауважимо, що перебування глядачів на території стадіону буде дозволено лише за наявності засобів індивідуального захисту.    

*  *  *

Відповідно до стратегічного плану розвитку жіночого футболу в Україні на 2020-2024 роки, затвердженого Українською асоціацією футболу, починаючи з сезону 2021/2022, команди УПЛ та ПФЛ мають підтримувати або мати у своїх структурах жіночі/дівочі команди.

Виконуючи формат впровадження цих вимог, футбольні клуби «Олімпік» Донецьк та «Олександрія» підписали угоди на співпрацю з командами «Пантери» Умань та «Ятрань» Берестівець відповідно. 

Зазначимо, що «Пантери» будуть учасниками вищолігового жіночого чемпіонату України, а «Ятрань» змагатиметься в першій українській лізі.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021