Новини обласного футболу

З метою підготовки до участі в черговому чемпіонаті України сезону 2021/2022 серед  клубів другої професіональної ліги, який розпочнеться 25 липня, Черкаські професіональні команди МСК «Дніпро» та ФК «ЛНЗ» продовжують проводити навчально-тренувальні збори, поєднуючи з проведенням контрольних матчів. 

ФК «ЛНЗ» свій НТЗ проводить в м. Умані, а МСК «Дніпро» на спортивній базі Білозірської академії футболу. 

Свій черговий спаринг лебединці проведуть 15 липня у с. Щасливе, що на Київщині з новачком «Прем’єр-ліги» Рівненським «Вересом», а МСК «Дніпро» 16 липня в Києві проти місцевої команди «Лівий берег», яка стала новачком другої ліги. 

Відповідно до рішення ПФЛ, учасниками друголігового чемпіонату стануть 30 команд, які змагатимуться у двох групах. Зокрема, черкаські команди потрапили до групи «А» серед яких:  “АФСК Київ”, “Буковина” Чернівці, “Діназ” Вишгород, “Епіцентр” Дунаївці, “Карпати Галич”, “Карпати Львів”, “Лівий берег” Київ,  “Любомир” Ставище, “Мункач” Мукачеве, “Нива” Вінниця, “Рубікон” Київ, “Чайка” Петропавлівська Борщагівка, ФК “Чернігів”.

*  *  *

Обласна асоціація футболу призначила офіційних осіб для проведення фінального матчу Кубку Черкащини 2021 року серед аматорських команд СК «Базис» Кочубіївка – ФК «Златокрай-2017» Золотоніський р-н в складі: 

– арбітр Микола Погорілий (м. Кам’янка);

– асистенти арбітра Володимир Березняк (м. Черкаси), 

                                    Віталій Залозний (м. Городище);

– четвертий арбітр Руслан Железняк (м. Черкаси);

– делегат-інспектор Микола Ніцак (м. Золотоноша).

Фінальний поєдинок Кубку відбудеться 18 липня, на стадіоні «ЛНЗ-Арена» с. Лебедин, а номінальним господарем поля буде команда СК «Базис». Початок матчу о 18-00 год.

*  *  *

Комітет ветеранів обласної асоціації  футболу інформує, що 15 серпня  розпочнеться цьогорічний чемпіонат області серед команд ветеранів 40+. В зв’язку з цим, регіональним федераціям футболу, футбольним і спортивним клубам направлено відповідні листи (від 12.07.2021р. № 126/15-01) щодо підтвердження до 01.08.2021р. їх команд на участь в цих змаганнях.  

Зазначимо, що чинним чемпіоном Черкаської області є команда «Обрій» з Христинівщини. 

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021