ОФІЦІЙНО! ІНФОРМАЦІЯ ЧОАФ.

Суддівський комітет обласної асоціації футболу розглянув відеоматеріал арбітражу фінального матчу аматорського Кубку області 2021 року, що відбувся 18 липня на «ЛНЗ-Арені» с. Лебедин між командами СК «Базис» Кочубіївка – ФК «Златокрай-2017» Золотоніський р-н та завершився перемогою з рахунком 1:0 на користь представника Уманщини.

Комітет визнав, що рішення арбітра матчу про не зарахування забитого м’яча на 27 хвилині гри командою ФК «Златокрай-2017» у ворота  СК «Базис» було помилковим. Порушень гравцем команди ФК «Златокрай-2017»  № 14 А.Горбинко, який забив цей м’яч та іншими гравцями нападаючої команд не було.

Враховуючи значимість цього матчу, комітет прийняв рішення – відсторонити арбітра матчу Миколу Погорілого від проведення офіційних матчів обласних аматорських змагань вищолігових команд до кінця сезону 2021 року. 

В зв’язку з вищезазначеним, комітет арбітрів, керівництво ЧОАФ та арбітр М.Погорілий приносять свої вибачення офіційним представникам, футболістам та вболівальникам команди ФК «Златокрай-2017».

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021