Відбулися матчі другого попереднього раунду Кубка України

18 серпня відбулися матчі другого попереднього раунду Кубка України з футболу сезону 2021/2022. Нашу область було представлено у змаганні двома клубами.

Волею жеребу черкаський “Дніпро” відправився на Херсонщину протистояти сімферопольській “Таврії”. Господарі перші відкрили рахунок, проте дніпряни швидко відігралися (м`яч на свій рахунок записав Ярослав Савісько на 18 хвилині матчу) і навіть вийшли вперед після гола півзахисника черкащан Юрія Іваночко. Але сімферопольці зуміли через декілька хвилин поновити рівновагу у грі, а на 38 хвилині протистояння забити переможний м`яч. Рахунок 2:3 і “Дніпро” на старті залишає турнірну боротьбу за Кубок України.

Інший черкаський клуб “ЛНЗ” виборював право на участь у третьому попередньому раунді на власному полі в протистоянні з “Кременем”. Першу половину зустрічі команди завершили без забитих м`ячів. У середині другого тайму завдяки голу Ярослава Галенко господарі здобули мінімальну перевагу у рахунку (1:0), яку їм вдалося зберегти до фінального свистка, а разом з цим пробитися у наступний етап змагання.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021