Команди Черкащини у Всеукраїнських змаганнях

Свою другу гру і першу на власному полі зіграли дівчата з “Ятрані” в рамках виступу у Чемпіонаті України серед команд першої ліги. На жаль, господарки не зуміли здобути бодай очко у протистоянні з жіночою командою київського “Динамо”. Рахунок 1:3 (єдиний м’яч у складі “Ятрані” на рахунку Анастасії Плечінь) залишає клуб з Берестівця у ніжній частині турнірної таблиці.

На жаль, четверту поспіль поразку зазнає єдиний представник Черкащини в елітному жіночому дивізіоні команда “Пантери”. На власному полі уманські дівчата з мінімальним рахунком 1:2 поступилися “Маріуполю”. 

“ЛНЗ” здобуває четверту поспіль перемогу в ранзі професіоналів. Цього разу на виїзді черкащани взяли гору над ставищенським “Любомиром” (Київська область). Перемогу гостям з рахунком 3:0 принесли голи Ярослава Галенка (8 хвилина), Андрія Сторчоуса (63) та Дмитра Сули (75).

Інший представник нашої області у другій лізі Чемпіонату України “Дніпро” нарешті перемагає. У п’ятому турі змагання дніпряни на власному полі здолали “Буковину” з Чернівців – 3:1. У господарів “дубль” оформив Сергій Копил на 26 та 31 хвилинах матчу. Ще один гол забив Сергій Біда (77).

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021