УКРАЇНА — ФРАНЦІЯ: КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ

У суботу, 4 вересня, на НСК «Олімпійський» у Києві відбудеться матч кваліфікації чемпіонату світу-2022 між національними збірними України та Франції.

Команда під керівництвом нового тренера Олександра Петракова зустрінеться із чинним чемпіоном світу.

Квитки на матч

Вартість квитків на цей матч складає від 250 до 4500 грн. Купити їх можна виключно онлайн на сайті ticketbox.com.

Також для вболівальників доступні пакети гостинності, які включають місця в ресторані НСК «Олімпійський», їжу та напої, а також квитки у 71/73 сектори. Замовити пакети можна за телефоном 044 521 05 12 або листом на поштову скриньку reception@uafmarketing.com.ua.

Вхід на стадіон

Стадіон відкриється за три години до початку гри, а не за дві, як було на попередніх матчах збірної. Українська асоціація футболу закликає вболівальників прийти на футбол завчасно, щоб уникнути скупчень людей біля турнікетів та відвідати розважальні заходи, організовані всередині стадіону.

Для входу на стадіон потрібно мати роздрукований квиток. Якщо ж такої можливості немає, потрібно буде скористатися турнікетами «Захід 4» та «Північ 2», які обладнані функцією зчитування електронних квитків.

Якщо у вас виникли проблеми із зчитуванням квитків, то зверніться до кризис-центрів, які розташовані біля воріт Північ 1 (зі сторони станції метро Палац Спорту) та Захід 1 (зі сторони вул. Жилянська).

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021