Фінішувала вища ліга Черкаської області

Сьогодні, 25 вересня, іграми 15 туру підвели підсумкову риску своїм виступом у сезоні 2021 року команди вищої обласної ліги. Попри те, що чемпіона – команду ФК “УТК” Паланка, яка майже бездоганно пройшла весь турнірний шлях було визначено ще на старті третього кола, боротьба за інші місця на п’єдесталі пошани велася до останнього ігрового дня.

Саме в матчах минулого туру стало відомо, що вперше в історії серед призерів еліти аматорського футболу Черкащини опинився спортивний клуб “Росава” зі Степанців. Команді під керівництвом Олександра Кирилюка вдалося здобути бронзові медалі чемпіонату.

Проте кочубіївський “Базис”, своє місце в компанії кращих команд чемпіонату області займає вже в п`яте. Цьогорічне “серебро” для представника з Уманщини стало другим в літописі цього міцного і самобутнього футбольного колективу.

Не можна не сказати приємних слів і іншим учасникам турніру, командам “Олімп” та “Златокрай-2017”, які також прагнули досягти призового кордону, чим додали гостроти в турнірну перепитію і своєю грою зберігали інтригу до останнього.

Вітаємо переможця Чемпіонату Черкаської області 2021 року команду ФК “УТК”, яка стала триразовим чемпіоном та призерів СК “Базис” і СК “Росава”, та чекаємо нових яскравих баталій на футбольних полях Черкащини!

[wbcr_php_snippet id=”21226″]

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021