Фінішував чемпіонат області серед ветеранів

Чотири учасники чемпіонату Черкащини серед ветеранів (40+) подолали двомісячну турнірну дистанцію, щоб сьогодні, 24 жовтня, розіграти останній комплект нагород обласних змагань.

В “бронзовому” золотоніському дербі вирішувалася доля третього призового місця між “Спартаком” та “Профіспортом”. Нагадаємо, що претенденти на місце у тріумвірати вже двічі зустрічалися на стадії групового турніру. Але жодного разу переможця у цих іграх виявлено не було (3:3 та 1:1). Цього разу формат проведення малого фіналу не передбачав миролюбний підсумок і хтось повинен був залишитися поза нагород змагання. Єдиний гол у матчі Сергія Шмуна на 65 хвилині відвів це місце гравцям “Профоспорту”, а їх суперникам дозволив святкувати перемогу. Результат “бронзового” фіналу – 1:0 на користь “Спартака”.

ІІІ місце – “Спартак” Золотоноша

В Умані, в головному матчі чемпіонату, місцевий клуб “Ятрань-80” приймав дебютанта фінальних ігор ватутінський “Шахтар”. Голи Олександра Казанюка (15′) та Олега Сокирки (41′) вивели у фаворити поєдинку господарів поля. Проте м`яч забитий з пенальті Веніаміном Білоусом (51′) повернув інтригу у гру, яка зберігалася до 70 хвилини матчу. Саме тоді Андрій Мінзар поновив розрив у рахунку у два м`ячі, а разом з цим подарував “золото” чемпіонату уманському колективу. Срібні призери, гравці “Шахтаря”, майже бездоганно подолавши турнірний шлях, сьогодні зазнали єдиної поразки у змаганні, яка коштувала їм чемпіонського титулу.

Шахтар Ватутіне – ІІ місце.

Ну, а за традицією окрім нагород призерам, організаторами турніру також було вручено приз кращому гравцю фінального турніру. Почесний трофей заслужено отримав представник чемпіона області серед ветеранів “Ятрань-80” Олександр Казанюк.

Чемпіон Черкаської області серед вестеранів (40+) “Ятрань-80”

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021