Команди Черкащини у всеукраїнських змаганнях

В суботу, 20 листопада, у другій лізі чемпіонату України відбулися матчі 19 туру. Обидва представники нашої області, “Дніпро” та “ЛНЗ”, здобули перемоги у своїх календарних поєдинках. Дніпряни на власному полі з мінімальною перевагою в один м`яч здолали опір Футбольного клубу “Чернігів”. Три очки господарям приніс влучний постріл Віктора Мартяна на 71 хвилині матчу.

“ЛНЗ” на виїзді взяв гору над вишгородським “Діназом” 2:0. У складі гостей відзначилися Денис Норенков (49хв.) та Ярослав Галенко (80хв.).

На жаль, залишають боротьбу за жіночий Кубок України уманські “Пантери”, які в гостях у матчі 1/8 фіналу в запеклій боротьбі поступилися львівським “Карпатам” 2:3. Наші дівчата після першої половини зустрічі вигравали у своїх суперниць 2:1 (у складі представника Черкаської області відзначилися на 27 хвилині матчу Оксана Білокур та Лідія Заборовець на п’ятій доданій до першого тайму хвилині гри). Але втримати переможний рахунок уманському клубу не вдалося. Отже, “Карпати” крокують далі, а “Пантерам” залишається готуватися до поєдинків чемпіонату України.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021