На Золотоніщині відкрито футбольні майданчики

26 червня в селах Вознесенську та Гельмязеві на Золотоніщині відбулась знаменна подія – відкриття двох нових футбольних майданчиків зі штучним покриттям. 

Відкриваючи майданчики, голова обласної Федерації футболу, Народний депутат України Владислав Голуб зазначив: не можу передати з яким нетерпінням чекали футболісти, вболівальники, щоб врешті ступити на штучний зелений газон, а ще більше – забити перший, довгоочікуваний м’яч у нові ворота. Щиро радий, що мрія людей, а наш спільний задум з моїм колегою Андрієм Павелком – президентом Федерації футболу України, втілилась в життя. Два футбольні поля збудували в рамках бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України». Дякую голові Золотоніської райдержадміністрації Олександру Лісовому, голові Золотоніської районної ради Валерію Саранчі за дієву підтримку та залучення фінансування з районного бюджету. 
  Вдвічі приємно, що майданчики з’являються не в обласних центрах, як зазвичай, а саме в селах. Сподіваюсь, тепер, що на нових майданчиках зростатимуть майбутні українські чемпіони. Окрема подяка першому віце-президенту Федерації футболу України Олегу Протасову за візит на урочисте відкриття майданчиків, за той запал і ті настанови спортсменам, які легендарний футболіст адресував золотонісцям. Вірю, що попереду тільки перемоги.

Почесними гостями, які взяли участь у заході, місцевим загальноосвітнім школам та командам сіл був вручений футбольний інвентар.  

В заходах взяли участь також заступник голови облдержадміністрації  Костянтин Омаргалієв, начальник обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Максим Зеленський та керівники Золотоніського району.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021