ВАСИЛЬ ГРЕЧАНИЙ: «ДУЖЕ ХОЧЕМО, АБИ ДО ЛЕБЕДИНА ПРИЇХАВ ЕЛІТНИЙ КЛУБ»

Одним із порушників спокою в нинішньому розіграші Кубка України є «ЛНЗ-Лебедин», який уперше голосно заявив про себе в червні, коли став володарем вітчизняного Кубка серед аматорів. Про кубкові звитяги своїх підопічних розповідає головний тренер команди з Черкащини Василь Гречаний, який свого часу чимало пограв на професіональному рівні:

— Серед лебединських футболістів не бракує тих, хто має досвід виступів за команди майстрів. І хоча багато фахівців віддавали перевагу нашому супернику на старті, друголіговому «Поліссю», я вірив у свою команду. Згоден, гості частіше контролювали м’яч, але за кількістю створених гольових моментів ми їх переважали. Вважаю, що ми заслужено вийшли до наступного кола, витягнувши щасливий квиток у серії післяматчевих пенальті завдяки відмінній реакції нашого найіменитішого гравця, воротаря Дмитра Козаченка.

Дуже серйозно ми налаштовуємося й на нашого чергового кубкового опонента — команду «Гірник», що теж виступає в другому дивізіоні. Тим більше, що підтримка «дванадцятого гравця» нам гарантована. Переконаний, що трибуни стадіону в Лебедині знову будуть заповнені вщент. Ми дуже хочемо зробити подарунок своїм відданим уболівальникам, адже у випадку нашої перемоги до Лебедина може завітати представник еліти…

за даними сайту ФФУ

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021