Команди Черкащини у Всеукраїнських змаганнях

У вихідні чергові свої матчи провели представники Черкаської області в чемпіонатах України.

Так, у суботу у виїзній грі другого туру змагання аматорів перемогу одержав “ЛНЗ-Лебедин”. На цей раз у Демидові (Київська область) лебединці взяли гору над вишгородським “Діназом” – 1:0. Єдиним переможним м’ячем у поєдинку відзначився В’ячеслав Ткаченко.

В наступному турі “ЛНЗ-Лебедин” прийматиме на своєму полі ще одного представника Вишгороду – команду “Чайка”, яка після двох ігор матиме в своєму активі лише одне очко.

А, свою першу домашню гру у вищій лізі Чемпіонату України серед жінок провели дівчата з “Ятрань-Берестівець”. Після прикрої виїзної поразки у Володимирі-Волинському, представник Уманщини прагнув взяти максимум очок у матчі проти суперниць з клубу “Єдність-ШВСМ” (м. Плиски, Чернігівська область). Але на жаль і цього разу підсумок матчу був не на користь команди з Черкащини. Гравці “Ятрань-Берестівець” знов не спромоглися підкорити ворота суперниць, про те, як і в попередній грі, одержали м’яча у свої ворота. На 13 хвилині відзначилася півзахисник гостей Катерина Козуб.

Наступний поєдинок дівчата проведуть 16 серпня у Харкові проти срібного призера минулого Чемпіонату команди “Житлобуд-2”.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021