Команди «ЛНЗ-Лебедин» та ФК «Черкащина-Академія-2» припиняють участь в обласних змаганнях

       Відповідно до поданих заяв керівників футбольних команд «ЛНЗ-Лебедин» Лебедин та ФК «Черкащина-Академія-2» Білозір’я, рішенням органів ФФЧО, команди «ЛНЗ-Лебедин» та ФК «Черкащина-Академія-2» виключено із змагань чемпіонату Черкаської області з футболу 2018 року.

          Враховуючи, що команди провели половину матчів (50%) чемпіонату, згідно регламенту цих змагань в подальших матчах їм будуть зараховані технічні поразки (-:+), а командам-суперницям технічні перемоги (+:-).

          Припинення участі в обласних змаганнях команди «ЛНЗ-Лебедин» викликано її участю в змаганнях аматорського чемпіонату та Кубку України сезону 2018/2019, матчі яких проводитимуться у вихідні дні та по середах, а команди ФК «Черкащина-Академія-2» відсутністю фінансування.

          Таким чином 2 коло цьогорічного обласного вищолігового чемпіонату пройде за участю 10 команд.

          Повертаючись до теми зняття команди з Білозір’я, виникає питання, за рахунок якого резерву футболістів в майбутньому поповнюватиметься професіональна команда? Зазначимо, що на сьогодні до складу головної команди входять десять вихованців резервної команди клубу, які в останні два роки зростали і підвищували свою майстерність в змаганнях обласного аматорського чемпіонату та чемпіонату України U-19.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021