Команди Черкащини у Всеукраїнських змаганнях. “ЛНЗ-Лебедин” перемагає найближчого переслідувача, а дівчата з Уманщини поступаються лідерам.

Центральний матч восьмого туру Чемпіонату України серед аматорів (група 2) проходив у селі Бзів Київської області, де місцевий “Авангард” приймав лідера змагання “ЛНЗ-Лебедин”. Нагадаємо, що перед цією грою команди у турнірній таблиці займали, відповідно, друге і перше місця. Звичайно, господарям потрібна була перемога, щодо загального успіху на даному етапі Чемпіонату. Але, іншої думки були гості, які довели свою майстерність, двічі вразивши ворота своїх опонентів. Відзначилися у другому таймі Руслан Качур та Тимофій Листопад. Отже, рахунок 2:0 на користь представника Черкащини, який зміцнює лідируючу позицію.

Знов невдача переслідує уманських дівчат у вищій лізі жіночого Чемпіонату України . Цього разу їх суперницями були лідери змагання, харків’янки з “Жітлобуд-1” та “Жітлобуд-2”. “Ятрань-Берестівець” на своєму полі  поступилася першій команді “будівельниць” з рахунком 0:3, а “Пантери”, відповідно, на виїзді були розгромлені другим представником Харкова – 0:13.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021