Фестиваль чемпіонів «Відкриті уроки футболу»

Днями у м. Городище на стадіоні ФОСК «Колос» відбувся шкільний соціальний фестиваль «Відкриті уроки футболу». В даному заході було задіяно біля 200 учнів з міських та районних шкіл Городищини.

У відкритті фестивалю взяли участь: заступник голови Городищенської РДА Василь Скринник, заступник голови Городищенської районної ради Микола Панчишин, заступник голови облфедерації футболу Петро Євич, начальник Черкаського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОНУ Антоніна Саприкіна, начальник сектору ювенальної превенції Головного управління Національної поліції в Черкаській області Юлія Суденко, начальник відділу освіти Городищенської РДА Микола Кирпатий, голова федерації футболу Городищенського району Олександр Яремчук.

Після привітальних слів, учасники почали цікаву розминку та проходження 12 спортивних станцій. Школярі виконували цікаві вправи, брали участь у естафетах та іграх, а також спілкувалися з психологом і працівниками Національної поліції. Юні учасники отримали масу позитивних емоцій, натхнення та доброго настрою, а деякі познайомилися з новим для них видом спорту – футболом!

Усі школи-учасниці отримали комплекти футбольних м’ячів та інвентар необхідний для занять футболом, а кожен учасник отримав пам’ятний подарунок у вигляді футболки з написом від організаторів та гарний настрій.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021