Відбувся виконком ФФЧО

     14 грудня відбулося засідання виконавчого комітету обласної Федерації футболу, на якому було підведено підсумки роботи Федерації у 2018 році. Розглянуто і затверджено результати обласного огляду-конкурсу на кращу постановку роботи з розвитку футболу серед районних і міських спортивних організацій та федерацій футболу у поточному році. Метою і завданням цього заходу є – активізація роботи регіональних організацій по виконанню програм розвитку футболу на основі організаційної роботи та практичної діяльності по залученню різних верств населення до занять футболу, участі команд в обласних і Всеукраїнських змаганнях, підготовці тренерів, арбітрів та інших фахівців, а також будівництва і належного утримання футбольної інфраструктури тощо. Переможцем у цьому огляді-конкурсі став Уманський район, на другому місці м. Умань, третьому Золотоніський район.

     Розглянуто та прийнято ряд рішень щодо підготовки і підвищення кваліфікації тренерських кадрів, роботи ряду профільних комітетів, фінансової діяльності та про проведення чергової Конференції ФФЧО. Також затверджено календар Єдиних спортивно-масових заходів Федерації на 2019 рік.

     У  роботі  виконкому взяв участь начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації Максим Зеленський.

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021