Визначився переможець турніру В.Першина

Завершився марафон ХІ традиційного турніру пам’яті Заслуженого тренера України, майстру спорту В’ячеслава Володимировича Першина.

30 березня відбулися заключні матчі фінального етапу турніру. В цей день, на стадіоні «Зоря» с. Білозір’я, команди, які на попередній груповій стадії змагань зайняли 1 – 2 місця, проводили матчі за головні призи турніру.    

З початку в зустрічі за третє місце зійшлися кам’янський «Олімп» та переможець двох попередніх турнірів драбівський «Альтаїр». Здобувши перемогу в цьому матчі з рахунком 3:2, команді “Альтаїр” вручено Кубок за третє місце.

У фінальному поєдинку за перемогу в турнірі боролися команди «Златокрай-2017» Золотоніського району та ФК «Росава» Степанці. В напруженій і безкомпромісний боротьбі в основний час гри переможця виявлено не було. Свисток арбітра про закінчення другого тайму зафіксував бойову нічию – 2:2. Тому долю змагання визначала футбольна лотерея – післяматчеві пенальті. Фортуна була схильна до гравців ФК “Росава”, які на три влучних постріли суперників з одинадцятиметрової позначки відповили чотирма голами, і, таким чином, отримали у підсумку головний приз турніру.

В Корсунь-Шевченківському відбулися матчі за 5 – 8 місця:  

за 7 – 8 місце  «Колос» – СК «Базис» – 1:4;                                         

за 5 – 6 місце  МСК «Дніпро» – «Урожай» – 0:0 (пен. 3:5).                                          

Командам-учасницям, які не потрапили до трійки призерів були вручені також пам’ятні нагороди.

Приз кращого футболіста турніру отримав Юрий Дмитренко з команди “Альтаїр”, а кращим воротарем визнано Олексія Сорокіна з команди ФК “Росава”.

В закритті турніру та вручені нагород взяли участь син В’ячеслава Володимировича Першина – Сергій Першин та внук В’ячеслав.

Турнір передав естафету обласному Кубку – 2019, який стартує 6–7 квітня.

Фото представлено прес-службою ФК “Черкащина-Академія”

Попередні чемпіони

СК "Профіспорт" 2023

ФК "УТК" 2022

ФК "УТК" 2021